Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Η δημιουργία είναι στην φύση του ανθρώπου

Η πίστη μας για να δώσουμε ζωή στα όνειρα μας, είναι αυτή που θα δώσει την μεγαλύτερη σημασία στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε! 

Είναι μέσα μας λοιπόν ο χάρτης και τα εργαλεία, τα εφόδια, οι προμήθειες που θα χρειαστούμε για να ξεκινήσουμε και να κατακτήσουμε αυτά που θέλουμε αλλά πάνω από όλα η πίστη, είναι πάλι το κλειδί που ο καθένας μας αν δεν το έχει δεν θα βάλει ποτέ την μηχανή μπροστά για την έναρξη της περιπέτειας.

Βρισκόμαστε πολλές φορές σε διλήμματα, στα σταυροδρόμια της ζωής που νοιώθουμε μικροί για να επιλέξουμε τη σωστή κατεύθυνση, εδώ είναι που η πίστη στον εαυτό μας θα αποδείξει ότι η επιθυμία μας όσο λάθος και αν είναι, ήταν η αφορμή να γνωρίσουμε τις δυνατότητες μας.

Εγώ πιστεύω στο Θεό και μετά στον εαυτό μου! Είναι μια φράση που χρησιμοποιούν πολύ για να αντλήσουν δύναμη και να προχωρήσουν με αυτοπεποίθηση στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου τους.
Είμαστε από τα πολύ τυχερά πλάσματα στην γη που ο δημιουργός, μας έδωσε απλόχερα τα πάντα, αν συνειδητοποιήσουμε την δύναμη που έχει ο καθένας μέσα του, αν πιστέψει στα λόγια του Χριστού και στρέψει την πίστη του με γνώμονα μόνο το καλό, ο παράδεισος είναι εδώ και χάνουμε πολύτιμο χρόνο που δεν απολαμβάνουμε τους καρπούς και την γαλήνη που μπορεί να προσφέρει στις ζωές μας!
Εδώ πρέπει να προσγειωθεί ο λόγος στην πραγματικότητα, αυτό που έχει φέρει ο άνθρωπος και όχι σε τι μπορούσε ή μπορεί να φέρει είτε με την πίστη του είτε απλά μη μολύνοντας αυτό που του χαρίστηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου